Erik Musch, datacoördinator tijdens Gay Games Amsterdam 1998

Deel dit bericht

Tijdens de Gay Games was ik eerst als vrijwilliger actief bij het callcenter en daarna twee maanden als staflid bij Liesbeth van Houten. Mijn taak was om de datacollecting van de sportuitslagen uit te werken. Ik moest ervoor zorgen dat de uitslagen centraal – in het hoofdkwartier in de Stopera – verzameld werden en daarna aan andere afdelingen doorgegeven.

We hebben onszelf de naam Data City gegeven. Ik werkte samen met Eugène Litamahuputty en hij heeft mij recentelijk via LinkedIn gevonden. Ik ben heel blij te lezen dat ‘25 jaar Gay Games Amsterdam 1998’ gevierd gaat worden. Bij een eventuele reünie wil ik zeker aanwezig zijn.

Inmiddels heb ik de artikelen op gaygames98.ihlia.nl gelezen en ook de artikelen van Paul van Yperen op movisie.nl, er kwamen veel leuke en goede herinneringen naar boven. Ook wat minder goede herinneringen, zoals het geldtekort vlak voor de opening, waardoor diverse faciliteiten voor o.a. datacollecting niet gebruikt konden worden en wij als team enorm hebben moeten improviseren.

Ik zou zeggen: wordt vervolgd en ik kijk uit naar verdere updates rond ‘25 jaar Gay Games Amsterdam 1998’.

Foto: Erik Musch met het allereerste sportresultaat dat het Datacollectingteam ontving

1 reactie

  1. Geweldig verhaal, Erik. Heb je alle scores nog? De eerste deelneemster die haar score tijdens de marathon van 1998 wilde weten, heeft zich namelijk al bij IHLIA gemeld!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *