Please, send me a postcard! Part 2

Deel dit bericht

Wilde je in 1998 of in de jaren erna uit Amsterdam een Gay Games kaartje naar het thuisfront sturen, dan was er keuze zat.

Een tijdje geleden lieten we al de kaarten zien die Ivo Blom had verzameld. Willem Heemstra bleek er ook een flink aantal te hebben bewaard. Heerlijk, weer een selectie.

Voor velen een hoogtepunt. De presentatie van het enorme Aids Memorial Quilt in het Vondelpark met quilts uit meer dan 30 landen. Tijdens een indrukwekkende ceremonie waarbij het quilt werd ontvouwen werden de namen van de Aidsslachtoffers hardop opgelezen. Ontwerp kaart: Insigno Design.

Tijdens de Gay Games trad in Paradiso La Gran Scena op, de operadiva’s uit New York, bekend van hun hilarische gala shows waarin ze de opera parodieerden. De heren zongen in falsetto en deden dat geweldig.

In de Winston Kingdom traden Chicks with Dicks op met een speciale Gay Gamesshow: Drag Racing! De foto op deze Boomerang Freecard is van Ton Werkhoven.

Gwen Dickey, de legendarische zangeres van Rose Royce was een van de acts van de Back to the 70’s party in Escape. Disco en Dance classics met een Saturday Night Fever dansvloer en veel glitterbollen.

In Marcanti Plaza vond op woensdag 5 augustus 1998 de Black Party plaats met de New Yorkse dj Billy Carroll en…

…op vrijdag 31 juli draaide Billy ook al bij de White Party. Beide feesten waren officiële Gay Games dance party’s.
Geen ansichtkaart maar wel leuk: een visitekaartje van onze trotse vrienden bij de politie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *