Please, send me a postcard!

Deel dit bericht

Wilde je in 1998 of in de jaren erna uit Amsterdam een Gay Gameskaartje naar het thuisfront sturen, dan was er keuze zat.

Natuurlijk waren er de heerlijke Frau Antje kaarten met Maxime en die met het Gay Gameslogo, maar er was veel meer keus. Zo had je kaarten van de boten met een Gay Gamestintje tijdens de grachtenparades, je had de Art Unlimited kaarten van het Gay Gamesafficheproject maar ook freecards van allerlei sponsors.

Kaartenverzamelaar Ivo Blom vond zelfs in Los Angeles kaarten van ‘onze’ Gay Games.

1997

Variatie op de kaart met het logo uit 1997

1998 Games Amsterdam

van G-Gallery, L.A., no. PC 176 & 177

Canal parade

Drie ansichtkaarten van de grachtenparade van uitgeverij Hamar, no. 435, 436 en 437

Afficheproject

Vier van de zes kaarten van het Gay Games Amsterdam 18998 afficheproject. Van links naar rechts de affiches van de kunstenaars Robert Wilson, Georgi Gurianov, Bhupen Khakhar en Wolfgang Tillmans. De posters van Catherine Opie en Nicole Eisenman vind je elders op deze site.

Freecards

Drie voorbeelden van freecards van sponsors en andere bedrijven die inhaakten op Gay Games Amsterdam 1998. Van links naar rechts: Join the Gay & Lesbian Video Marathon van Home Scree n & C-Sales, Love Your Enemy van Levi’s en “Something’s in the air…”van KLM. Lees hier meer over de KLM campagne

2008

Ansichtkaart ter gelegenheid van de eerste expositie bij IHLIA en de vertoning van de compilatiefilm. Foto: Marian Bakker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *